Archief voor: Beef Best

Klantcontact met Beef Best en Pork Best

In de maand augustus hebben we diverse demo/workshops gehouden bij onze Beef Best & Pork Best afnemers. Het verhaal achter deze unieke slagersmerken,  100% Hollands, top slagerskwaliteit en onderscheidend in de vleesmarkt (uitsluitend beschikbaar voor de ambachtelijke slager) bieden een prima communicatie naar de consument. Het gehele team in de slagerij is enthousiast, de klant… Lees verder

Restaurant Thuis BBQ Edition

Groot, Groter, Groots Vlees op de Barbecue! Met grote stukken vlees op de barbecue, van perfecte kwaliteit en goed bereid, is het volop genieten! De klant maakt hier tijd voor en kiest hier voor de specialist in vlees. En de specialist kiest voor dé partner in vlees. Vleeshandel P. van den Berg selecteert het juiste… Lees verder

Bijeenkomst Vleesspecialisten, Studiegroep 86

Bijeenkomst Vleesspecialisten, Studiegroep 86 op bezoek bij Vleeshandel van den Berg. Kennis delen en hét verhaal vertellen, die boodschap zorgde voor een geslaagde avond. Op bezoek was studiegroep 86, een zeer betrokken groep slager ondernemers. Met een rondleiding bij Vleeshandel P. van den Berg werd er samen stil gestaan bij ‘de slagerij nu en in… Lees verder

Officiële aftrap project Slagerij 5.1

Slagers helpen om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Dat is de kern van het project Slagerij 5.1, dat donderdag 2 november officieel werd afgetrapt bij Smeva in Valkenswaard. Ruim twintig toeleveranciers hebben zich gecommitteerd aan het project en gaan slagers helpen om hun bedrijf om te vormen tot ‘de slagerij van de toekomst’. Hierbij wordt… Lees verder

Onderscheidend zijn betekent samenwerken met Vleeshandel van den Berg

‘De kwaliteit moet zo goed zijn dat klanten ervoor omrijden’ ‘Wil je in 2030 als slagerij nog bestaan? Dan moet je meer zijn dan alleen een goede slager’, zegt Berry van Kruistum uit Harskamp. Daarom heeft hij een cateringservice én hij vindt dat de producten in zijn slagerij zo goed moeten zijn dat klanten daar… Lees verder

Beleving deelname programma van Boer tot Bord

SAMEN WERKEN! aan onderscheidend vermogen met als doel de consument te informeren en te voorzien van (H)eerlijk vlees  Hieronder leest u de reactie en ervaring vanuit Team Slagerij Antens: Beste klanten en toekomstige klanten. Wij het team van Slagerij Antens zijn maandagavond 10 april naar Dodewaard gereden. De reden: een voorlichtingsavond over waar ons vlees… Lees verder