Beleving deelname programma van Boer tot Bord

SAMEN WERKEN!

aan onderscheidend vermogen met als doel de consument te informeren en te voorzien van (H)eerlijk vlees 

Hieronder leest u de reactie en ervaring vanuit Team Slagerij Antens:

Beste klanten en toekomstige klanten. Wij het team van Slagerij Antens zijn maandagavond 10 april naar Dodewaard gereden.

De reden: een voorlichtingsavond over waar ons vlees vandaan komt. Prachtig was de boerderij: dikbillen gezien van pasgeboren tot volwassen koeien en stieren (laatste was wel indrukwekkend pff pff) De boer brengt zijn vee zelf groot en koestert zijn dieren. Top. En dan het zwaarste voor de boer maar wel heel bijzonder. Hij brengt ze zelf naar het slachthuis zodat ze tot het laatste toe netjes worden behandeld. Geweldig toch.

Daarna ging de voorlichtingsavond verder in de speciale Belevingsruimte van Vleeshandel van den berg, we hebben daar eerst een heerlijke biefstuk gegeten. Het label Beef Best van Vleeshandel van den Berg gaat voor de beste kwaliteit van vlees voor de slagerijen. Die staan op nummer 1.

Wij als team staan achter het vlees wat wij verkopen. Dus nog even alles op een rijtje gezet: In Nederland geboren, In Nederland groot gebracht, In Nederland geslacht en in Nederland uitgesneden.

Daarna als team allerlei advies gehad zodat wij u als kwaliteitsbewuste klant te woord kunnen staan.

Deze voorlichtingsavond was dus niet alleen voor ons team, maar ook voor jullie als onze klant. Er ligt informatie in de winkel , en wij team Slagerij Antens staan u graag te woord van boerderij tot het stukje kwaliteitsvlees op uw bord. 

Ook een inspirerende en motiverende avond beleven? Wij nodigen u graag uit!                                                                                           Vraag naar de mogelijkheden.