Vacature medewerker afdeling Orderpick

Voor de afdeling Orderpick / Expeditie zijn wij per direct op zoek naar een: Expeditiemedewerker  Fulltime (40 uur)   Je zal verantwoordelijk zijn voor het orderpicken van vlees bestellingen, het afwegen van deze bestellingen en het klaarzetten op route. Tevens ben je verantwoordelijk voor het op orde houden van de werkomgeving en een goede sfeer!… Lees verder

Vacature Productiemedewerker Rundvlees

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar: Productiemedewerker Rundvlees Fulltime (40 uur)   Je zal verantwoordelijk zijn voor het inpakken en vacumeren van het rundvlees. Werktijden: 04:30 uur – 14:00 uur   Wie zoeken wij? Je bent fysiek fit en sterk, je werkzaamheden worden staand uitgevoerd in een koude omgeving, Je beschikt… Lees verder

Klantcontact met Beef Best en Pork Best

In de maand augustus hebben we diverse demo/workshops gehouden bij onze Beef Best & Pork Best afnemers. Het verhaal achter deze unieke slagersmerken,  100% Hollands, top slagerskwaliteit en onderscheidend in de vleesmarkt (uitsluitend beschikbaar voor de ambachtelijke slager) bieden een prima communicatie naar de consument. Het gehele team in de slagerij is enthousiast, de klant… Lees verder

Restaurant Thuis BBQ Edition

Groot, Groter, Groots Vlees op de Barbecue! Met grote stukken vlees op de barbecue, van perfecte kwaliteit en goed bereid, is het volop genieten! De klant maakt hier tijd voor en kiest hier voor de specialist in vlees. En de specialist kiest voor dé partner in vlees. Vleeshandel P. van den Berg selecteert het juiste… Lees verder

Slagers onder de indruk op Pork Best dag!

De Pork Best dag georganiseerd door Vleeshandel P. Van den Berg bij Westfort Vleesproducten kon op een grote opkomst rekenen. De slagers werden getrakteerd op een rondleiding door de hypermoderne slachterij. Vooraf werden ze bijgepraat over het concept Pork Best door verschillende sprekers uit de keten. Beeld: Vleeshandel P. Van den Berg   Pork Best… Lees verder

Bijeenkomst Vleesspecialisten, Studiegroep 86

Bijeenkomst Vleesspecialisten, Studiegroep 86 op bezoek bij Vleeshandel van den Berg. Kennis delen en hét verhaal vertellen, die boodschap zorgde voor een geslaagde avond. Op bezoek was studiegroep 86, een zeer betrokken groep slager ondernemers. Met een rondleiding bij Vleeshandel P. van den Berg werd er samen stil gestaan bij ‘de slagerij nu en in… Lees verder

Officiële aftrap project Slagerij 5.1

Slagers helpen om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Dat is de kern van het project Slagerij 5.1, dat donderdag 2 november officieel werd afgetrapt bij Smeva in Valkenswaard. Ruim twintig toeleveranciers hebben zich gecommitteerd aan het project en gaan slagers helpen om hun bedrijf om te vormen tot ‘de slagerij van de toekomst’. Hierbij wordt… Lees verder

Onderscheidend zijn betekent samenwerken met Vleeshandel van den Berg

‘De kwaliteit moet zo goed zijn dat klanten ervoor omrijden’ ‘Wil je in 2030 als slagerij nog bestaan? Dan moet je meer zijn dan alleen een goede slager’, zegt Berry van Kruistum uit Harskamp. Daarom heeft hij een cateringservice én hij vindt dat de producten in zijn slagerij zo goed moeten zijn dat klanten daar… Lees verder

Geslaagde familiedag / Open Boerderijdag

Open Boerderijdag 2017 was een zeer groot succes! Wij hebben deze dag ruim 1000 bezoekers mogen verwelkomen. Deze enthousiaste bezoekers, van jong tot oud, hebben een goed beeld kunnen krijgen van de leefomgeving van de runderen en de kalfjes en de kinderen hebben zich prima kunnen vermaken op de boerderij. Naast alle gezelligheid en vertier is… Lees verder