Bijeenkomst Vleesspecialisten, Studiegroep 86

Bijeenkomst Vleesspecialisten, Studiegroep 86 op bezoek bij Vleeshandel van den Berg. Kennis delen en hét verhaal vertellen, die boodschap zorgde voor een geslaagde avond. Op bezoek was studiegroep 86, een zeer betrokken groep slager ondernemers. Met een rondleiding bij Vleeshandel P. van den Berg werd er samen stil gestaan bij ‘de slagerij nu en in… Lees verder

Officiële aftrap project Slagerij 5.1

Slagers helpen om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Dat is de kern van het project Slagerij 5.1, dat donderdag 2 november officieel werd afgetrapt bij Smeva in Valkenswaard. Ruim twintig toeleveranciers hebben zich gecommitteerd aan het project en gaan slagers helpen om hun bedrijf om te vormen tot ‘de slagerij van de toekomst’. Hierbij wordt… Lees verder

Onderscheidend zijn betekent samenwerken met Vleeshandel van den Berg

‘De kwaliteit moet zo goed zijn dat klanten ervoor omrijden’ ‘Wil je in 2030 als slagerij nog bestaan? Dan moet je meer zijn dan alleen een goede slager’, zegt Berry van Kruistum uit Harskamp. Daarom heeft hij een cateringservice én hij vindt dat de producten in zijn slagerij zo goed moeten zijn dat klanten daar… Lees verder

Geslaagde familiedag / Open Boerderijdag

Open Boerderijdag 2017 was een zeer groot succes! Wij hebben deze dag ruim 1000 bezoekers mogen verwelkomen. Deze enthousiaste bezoekers, van jong tot oud, hebben een goed beeld kunnen krijgen van de leefomgeving van de runderen en de kalfjes en de kinderen hebben zich prima kunnen vermaken op de boerderij. Naast alle gezelligheid en vertier is… Lees verder

Beleving deelname programma van Boer tot Bord

SAMEN WERKEN! aan onderscheidend vermogen met als doel de consument te informeren en te voorzien van (H)eerlijk vlees  Hieronder leest u de reactie en ervaring vanuit Team Slagerij Antens: Beste klanten en toekomstige klanten. Wij het team van Slagerij Antens zijn maandagavond 10 april naar Dodewaard gereden. De reden: een voorlichtingsavond over waar ons vlees… Lees verder

Kennisoverdracht in de Belevingsruimte

In onze sfeervolle Belevingsruimte willen wij alle betrokken partijen en schakels uit de vleesketen, van producent tot consument, in groepen bijeenbrengen voor het delen en beleven van: ♥ Passie, Specialisme, Kennis, Genieten, Communicatie, Motivatie, Inzet, Betrokkenheid, Trots en Toekomst ♥ Een belangrijk punt bij de verkoop van vlees is een goede communicatie daarom investeert Vleeshandel van… Lees verder

Sponsor Gouden Slagersring 2017

Met trots kunnen wij u mededelen dat Vleeshandel P. van den Berg Sponsor is van de Gouden Slagersring 2017. Vleesmagazine organiseert samen met slagersbrancheorganisatie KNS en SVO vakopleiding de wedstrijd om de Gouden Slagersring. Een prestigieuze wedstrijd voor slagers waarbij productinnovatie centraal staat. De wedstrijd om de Gouden Slagersring bestaat al sinds 1953. De producten… Lees verder

Nieuws uit de Pork Best keten

Pork Best Varkensvlees draagt het keurmerk Keten Duurzaam Varkensvlees. Het Keten Duurzaam Varkensvlees vergroot in de varkenshouderij de duurzaamheid door innovaties op het gebied van dierenwelzijn en milieu te stimuleren en te faciliteren. De Agrofoodpluim is dé aanmoedigingsprijs voor ondernemers die een innovatieve bijdrage leveren aan de transitie naar een vitale, duurzame en maatschappelijk gewaardeerde… Lees verder

Interview Vleesmagazine 16 feb 2016: Liefde voor het vak!

Vleeshandel P. van den Berg in Dodewaard bestaat dit jaar vijftien jaar. Met Pork Best en Beef Best verkoopt Vleeshandel P. van den Berg vlees met een verhaal. Vlees dat het bedrijf alleen verkoopt aan ambachtelijke slagers, want die moeten zich kunnen onderscheiden van de supermarkt.   Foto: Hillegonda en Patrick van den Berg   Patrick… Lees verder