Restaurant Thuis BBQ Edition

Groot, Groter, Groots Vlees op de Barbecue! Met grote stukken vlees op de barbecue, van perfecte kwaliteit en goed bereid, is het volop genieten! De klant maakt hier tijd voor en kiest hier voor de specialist in vlees. En de specialist kiest voor dé partner in vlees. Vleeshandel P. van den Berg selecteert het juiste… Lees verder

Slagers onder de indruk op Pork Best dag!

De Pork Best dag georganiseerd door Vleeshandel P. Van den Berg bij Westfort Vleesproducten kon op een grote opkomst rekenen. De slagers werden getrakteerd op een rondleiding door de hypermoderne slachterij. Vooraf werden ze bijgepraat over het concept Pork Best door verschillende sprekers uit de keten. Beeld: Vleeshandel P. Van den Berg   Pork Best… Lees verder

Bijeenkomst Vleesspecialisten, Studiegroep 86

Bijeenkomst Vleesspecialisten, Studiegroep 86 op bezoek bij Vleeshandel van den Berg. Kennis delen en hét verhaal vertellen, die boodschap zorgde voor een geslaagde avond. Op bezoek was studiegroep 86, een zeer betrokken groep slager ondernemers. Met een rondleiding bij Vleeshandel P. van den Berg werd er samen stil gestaan bij ‘de slagerij nu en in… Lees verder

Officiële aftrap project Slagerij 5.1

Slagers helpen om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Dat is de kern van het project Slagerij 5.1, dat donderdag 2 november officieel werd afgetrapt bij Smeva in Valkenswaard. Ruim twintig toeleveranciers hebben zich gecommitteerd aan het project en gaan slagers helpen om hun bedrijf om te vormen tot ‘de slagerij van de toekomst’. Hierbij wordt… Lees verder

Onderscheidend zijn betekent samenwerken met Vleeshandel van den Berg

‘De kwaliteit moet zo goed zijn dat klanten ervoor omrijden’ ‘Wil je in 2030 als slagerij nog bestaan? Dan moet je meer zijn dan alleen een goede slager’, zegt Berry van Kruistum uit Harskamp. Daarom heeft hij een cateringservice én hij vindt dat de producten in zijn slagerij zo goed moeten zijn dat klanten daar… Lees verder

Geslaagde familiedag / Open Boerderijdag

Open Boerderijdag 2017 was een zeer groot succes! Wij hebben deze dag ruim 1000 bezoekers mogen verwelkomen. Deze enthousiaste bezoekers, van jong tot oud, hebben een goed beeld kunnen krijgen van de leefomgeving van de runderen en de kalfjes en de kinderen hebben zich prima kunnen vermaken op de boerderij. Naast alle gezelligheid en vertier is… Lees verder

Beleving deelname programma van Boer tot Bord

SAMEN WERKEN! aan onderscheidend vermogen met als doel de consument te informeren en te voorzien van (H)eerlijk vlees  Hieronder leest u de reactie en ervaring vanuit Team Slagerij Antens: Beste klanten en toekomstige klanten. Wij het team van Slagerij Antens zijn maandagavond 10 april naar Dodewaard gereden. De reden: een voorlichtingsavond over waar ons vlees… Lees verder

Kennisoverdracht in de Belevingsruimte

In onze sfeervolle Belevingsruimte willen wij alle betrokken partijen en schakels uit de vleesketen, van producent tot consument, in groepen bijeenbrengen voor het delen en beleven van: ♥ Passie, Specialisme, Kennis, Genieten, Communicatie, Motivatie, Inzet, Betrokkenheid, Trots en Toekomst ♥ Een belangrijk punt bij de verkoop van vlees is een goede communicatie daarom investeert Vleeshandel van… Lees verder