Archief voor: Pork Best

Klantcontact met Beef Best en Pork Best

In de maand augustus hebben we diverse demo/workshops gehouden bij onze Beef Best & Pork Best afnemers. Het verhaal achter deze unieke slagersmerken,  100% Hollands, top slagerskwaliteit en onderscheidend in de vleesmarkt (uitsluitend beschikbaar voor de ambachtelijke slager) bieden een prima communicatie naar de consument. Het gehele team in de slagerij is enthousiast, de klant… Lees verder

Slagers onder de indruk op Pork Best dag!

De Pork Best dag georganiseerd door Vleeshandel P. Van den Berg bij Westfort Vleesproducten kon op een grote opkomst rekenen. De slagers werden getrakteerd op een rondleiding door de hypermoderne slachterij. Vooraf werden ze bijgepraat over het concept Pork Best door verschillende sprekers uit de keten. Beeld: Vleeshandel P. Van den Berg   Pork Best… Lees verder

Bijeenkomst Vleesspecialisten, Studiegroep 86

Bijeenkomst Vleesspecialisten, Studiegroep 86 op bezoek bij Vleeshandel van den Berg. Kennis delen en hét verhaal vertellen, die boodschap zorgde voor een geslaagde avond. Op bezoek was studiegroep 86, een zeer betrokken groep slager ondernemers. Met een rondleiding bij Vleeshandel P. van den Berg werd er samen stil gestaan bij ‘de slagerij nu en in… Lees verder

Officiële aftrap project Slagerij 5.1

Slagers helpen om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Dat is de kern van het project Slagerij 5.1, dat donderdag 2 november officieel werd afgetrapt bij Smeva in Valkenswaard. Ruim twintig toeleveranciers hebben zich gecommitteerd aan het project en gaan slagers helpen om hun bedrijf om te vormen tot ‘de slagerij van de toekomst’. Hierbij wordt… Lees verder

Onderscheidend zijn betekent samenwerken met Vleeshandel van den Berg

‘De kwaliteit moet zo goed zijn dat klanten ervoor omrijden’ ‘Wil je in 2030 als slagerij nog bestaan? Dan moet je meer zijn dan alleen een goede slager’, zegt Berry van Kruistum uit Harskamp. Daarom heeft hij een cateringservice én hij vindt dat de producten in zijn slagerij zo goed moeten zijn dat klanten daar… Lees verder