Vleesverwerking

Efficiënt en hygiënisch

Ons bedrijf werkt volgens de normen van de wereld standaard voor voedselveiligheid, BRC 7. Wij zijn hiervoor AA status gecertificeerd. Hierdoor hebben we een vast efficiënt en hygiënisch procedé van vleesverwerking ontwikkeld. Deze wordt gewaarborgd door verschillende controle processen.

Geschoold personeel verwerkt dagelijks vers vlees. Wij werken ‘s nachts, hierdoor kunnen we dezelfde dag het varkensvlees nog uitleveren. Hiermee heeft u een voorsprong in het verwerkingsproces en heeft u varkensvlees dat verser is dan vers. Het vlees kan verwerkt worden in de door u gewenste snit.

Ons rundvlees wordt door ons uitgebeend en verwerkt in de juiste snit. Daarna wordt het gevacuümeerd en gedompeld. Door dit dompel proces blijft het vlees langer vers en heeft u minder dripverlies. Het rundvlees wordt in kratten vervoerd, die voorzien zijn van een etiket met alle gegevens met betrekking tot de traceerbaarheid.

Vervoer hebben wij in eigen handen. We maken afspraken over de door u gewenste leverdagen/tijden. Het liefst leveren wij vroeg in de morgen uit, waardoor u het vlees nog dezelfde dag kan aanbieden aan de consument.